Wat doet Supscore?

Supscore levert diensten zoals advies en specialistische informatie voor bedrijven en specialisten.

Wat maakt Supscore?

Supscore maakt praktische dingen: ‘papieren’ hulpmiddelen zoals een gids, logboek, handleidingen, testrapporten, verslagen, redactionele stukken voor internet en nog veel meer. De verzamelnaam is kennisproducten.

Testrapporten als voorbeeld

De testrapporten zijn bijvoorbeeld ontstaan uit eigen frustratie. Als je een supplement wilt kopen is er vaak een overvloed van merken en soorten. Hoe weet je wat het beste product is?

Fabrikanten hebben wel productie regels voor Nederland en de E.U., maar wat betekent dat? Wie waarborgt kwaliteit en waar voor je geld? Dus doken we er zelf in; criteria opstellen, meten is weten. Anoniem producten kopen. Testen in een onafhankelijk laboratorium.

Zo zijn er negatieve meldingen en nieuws berichten geweest over CBD. Programma’s als Radar brengen bombarie, maar geen oplossingen. De Consumentenbond heeft geen tijd voor deze niche producten.

Supscore levert een model waarmee je de kwaliteit van CBD kwalitatief en kwantitatief kan vergelijken vanuit consumentenoptiek.

Hoe maak je kennisproducten?

We lezen wetenschappelijk materiaal dat vrij toegankelijk is. In deze onderzoeksverslagen staan de nieuwste maar ook beproefde technieken en resultaten. Dan ontrafelen we de boodschap en maken deze toegankelijk voor u.

Daarnaast doen we continu analyse om te achtehalen wat onze klant wil. We zoeken moeilijke dingen uit, analyseren processen met bijvoorbeeld specialisten en artsen. We halen drempels weg.

Logboek als voorbeeld

Om uw korte contactmoment met behandelaars zinvoller te maken ontwerpen we bijvoorbeeld een logboek. Daarmee is makkelijk, in 1 oogopslag te zien hoe bijvoorbeeld pijn is ervaren in een week.